Το λευκό είναι το χρώμα που όλες αγαπάμε το καλοκαίρι και δίνει πάντα μία κομψή εικόνα στην εμφάνιση μας, αν το συνδυάσουμε σωστά!

Το total white είναι το ζητούμενο μας για σήμερα και θα κάνουμε ένα μάθημα έχοντας βοηθούς μας τις διάσημες που αγαπούν να φορούν αυτό το χρώμα κάθε καλοκαίρι καλοκαίρι.

Με ποιο τρόπο το φοράνε τι προσέχουν τι αποφεύγουν και κυρίως πότε το επιλέγουν. Η Gigi Hadid η Cameron Diaz και πολλές ακόμη θα μας δείξουν με τις εμφανίσεις τους πως φοράς σωστά το αγαπημένο καλοκαιρινό χρώμα.

Viktoria Beckam

Kλασικό με sexy σε ένα τέλειο συνδυασμό!Ένα λευκό πουκάμισο κουμπωμένο μεχρι πάνω συνδυασμένο με sexy mini λευκή φούστα θα δώσουν στο total white μία posh εκδοχή που σίγουρα θα σου αρέσει.

Cameron Diaz

Διάλεξε φίνα χρυσά κοσμήματα για να συνδυάσεις με το αγαπημένο σου λευκό σύνολο. Τίποτα δεν δίνει περισσότερη φινέτσα από αυτόν το συνδυασμό και είναι κάτι που μπορείς να πετύχεις εύκολα αφού έχεις όλα όσα χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου.

Kate Bosworth

Φτιάξε ένα toal white cool σύνολο με ένα κλασικό λευκό κομμάτι όπως το λευκό πουκάμισο αλλά συνδύασε το funky λευκή φούστα που θα δώσει το απαραίτητο fun.Τα suede shoes θα απογειώσουν ένα τέτοιο look.

Gigi Hadid

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here