Η Αγγελική Νικολούλη, η οποία βρίσκεται στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, φαίνεται να δέχεται έντονο «μαρκάρισμα» από ανταγωνιστικό κανάλι.

Η δημοσιογράφος που μόλις πριν από μία εβδομάδα έκλεισε τη σεζόν με το τελευταίο «Φως στο τούνελ», φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με στελέχη μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού.

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας με τους Ανδρέα Γεωργίου και Βάνα Δημητρίου, που αποχώρησαν από το κανάλι της Κάντζας και κατευθύνονται στο Φάληρο με τη νέα σειρά «8 λέξεις», ο ΣΚΑΙ έχει βάλει στο μάτι και την Αγγελική Νικολούλη.

Οι ιθύνοντες του καναλιού κατέθεσαν –σύμφωνα με τη Real- πρόταση συνεργασίας στην Αγγελική Νικολούλη, με στόχο να ενισχύσουν το πρόγραμμα της Πα­ρασκευής που μένει κενό μετά τη λήξη της συνεργασί­ας με την Acun Medya, που παρείχε το «My Style rocks» και το «Power of Love».

Η διεκδίκηση της Αγγελικής Νικολούλη από τα… χέρια του Alpha έρχεται λίγες ημέρες μετά την πρόταση «αρ­παγής» του Νίκου Μουτσινά από το Οpen tv.

Την ίδια στιγμή και έχοντας χάσει πλέον το «Τhe Voice», το κανάλι του Φαλήρου εξασφάλισε τα δικαιώ­ματα διάδοχου τάλεντ σόου που λέγεται «The Masked singer».

Πρόκειται για ολοκαίνουργιο φορμάτ, που έκα­νε πρεμιέρα μόλις πριν από λίγους μήνες στο αμερικα­νικό Fox και θυμίζει κάτι ανάμεσα στο «The Voice» και στο «Your face sounds familiar».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here