Ο Ανδρέας Γεωργίου μετά τις επιτυχίες του «Μπρούσκο» και του «Τατουάζ», μας συστήνει τη νέα του σειρά στον ΣΚΑΪ  «8 λέξεις».

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του παραδέχεται πως είναι πολύ απαιτητικός στη δουλειά του, ότι δεν μπορεί ποτέ να είναι συνεπής στα ραντεβού του, ενώ μιλά και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια εξαιτίας των προβλημάτων.

«Είμαι 37 και έζησα την εφηβεία μου στα 25. Ναι, έζησα δύσκολα από παιδί, όμως στην πορεία βρήκα τα πατήματα μου. Εζησα πολλά και δεν έχω παράπονο από τη ζωή μοι Δεν μου λείπει κάτι. Ετσι ήμουν από μικρό παιδί. Σκεφτόμουν θετικά και προσπαθούσα να αντλώ χαρά απ’ αυτά που έχω. Είμαι ευτυχισμένος γιατί υπάρχουν στη ζωή μου άνθρωποι που αγαπάω και μ’ αγαπούν, έχω τρία αδέρφια που είναι το άλλο μου μισό και είμαστε καθένας δύναμη του άλλου. Τους βλέπω ότι πάνε καλά στη ζωή τους και χαίρομαι, έχω την υγεία μου έχω ό,τι χρειάζομαι».

Ο όγκος της δουλειάς του καθημερινά είναι τεράστιος. Οκτώ επεισόδια την εβδομάδα, 12ωρα καθημερινά γυρίσματα και πολλές επιπλέον ώρες στο μοντάζ δεν αφήνουν και πολύ χρόνο για προσωπική ζωή. Ο ίδιος βέβαια το αντιμετωπίζει όλο αυτό με χιούμορ: «Είναι προτεραιότητα μου να είμαι καλά και στην προσωπική μου ζωή. Από τις 7 μέρες της εβδομάδας φροντίζω να έχω δύο ημέρες για μένα, οπότε μέσα στον χρόνο, δεν μπορείς να πεις, μαζεύονται δύο μήνες».


Επικεφαλής μιας ομάδας 100 ανθρώπων στα συνεργεία και στο γραφείο παραγωγής, παρών στο post production, μιλάει ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο καθημερινά, ενώ κατά καιρούς δημοσιεύματα τον παρουσιάζουν ως εξαιρετικά απαιτητικό και δύσκολο συνεργάτη.

«Είμαι των άκρων. Εχω πολύ καλά και πολύ κακά στοιχεία και είμαι τυχερός γιατί έχω ανθρώπους στη ζωή μου που αγαπάνε και την κακή μου πλευρά. Είμαι αυθόρμητος και υπερβολικός. Αν αισθάνομαι κάτι το αισθάνομαι επί δέκα. Είμαι υπερβολικός στο συναίσθημα μου και μ’ αρέσει να το εκφράζω. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα μπορεί να γίνει χαμός εκείνη την ώρα και μετά από 5 λεπτά να είμαι μια χαρά.

Όταν θέλω κάτι στη δουλειά, είμαι πολύ απαιτητικός με τους συνεργάτες μου. Επίσης έχω ένα πρόβλημα με την ώρα. Δεν μπορώ να υπολογίσω τον χρόνο μου. Δηλαδή θα δώσω ένα ραντεβού στις 5, θα κάνω τα πάντα, θα το προσπαθήσω να είμαι συνεπής, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην αργήσω. Δεν μπορώ ποτέ να είμαι στην ώρα μου. Οταν πάλι αργούν οι άλλοι, δεν μ’ ενοχλεί. Για μένα αυτό είναι το νορμάλ», είπε στο Gala.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here